TOR-GUNNAR SKIBAKK

Tor-Gunnar er en turentusiast med et brennende ønske om å bidra til at enda flere kommer seg over dørstokkmila og ut på tur. Han driver også “Lengetur for dummies” og har mer enn 20 års erfaring med å ha med folk ut i naturen.

Tor-Gunnar jobber som lærer i ungdomskolen, hvor han har ansvar for friluftsliv. Men for en hardbarket friluftsmann var det ikke nok å kun jobbe med friluftsliv i ukedagene. Han startet dermed Lengretur, hvor han tar med seg folk som bærer på turdrømmer ut i naturen.

Jeg må si at jeg ble veldig overraska, stolt og ydmyk da jeg fikk en telefon fra Melhus med spørsmål om jeg hadde lyst til å ta noen netter i noen nye telt. Her er vi god innenfor sjangeren «tilbud en teltnerd ikke kan si nei til!». Å få lov til å være med og bidra inn mot den enorme kompetansen til Barents er bare helt rått for en vanlig gutt fra Jessheim Øst.

For han er det vinterturene som betyr aller mest, men han har fått mer og mer smak på turer med sekk om sommeren. På vinterturene har han med seg ekspedisjonsteltet Finse, men Tor-Gunnar tester og bruker alle våre telt året rundt, og bidrar aktivt med tilbakemeldinger til produktutvikling. Tidligere har han blant annet vært på lange turer i Finnmark, Jotunheimen, Børgefjell, Breheimen og Lundadalen.

Instagram: @lengeturekspedisjonfordummies
Lyst til å bli med Tor-Gunnar eller en av de andre guidene på tur? Sjekk nettsiden: Lengetur.no