Sovesystem

Vi ønsket å skape et soveposesystem med poser som kan kombineres, og med et design som er tilpasset kropper mer enn kjønn. Selv om vi har en «Lady» variant har vi tatt i bruk en nøytral fargepalett så alle posene i større grad kan brukes av alle.

Passformen er generøs, og posene er ca. 10% større enn tilsvarende fiberposer på markedet. Selv om det betyr at posen også veier noen gram mer enn andre vi har sammenlignet oss med, så mener vi det er verd det for å få den ekstra passen, mykheten og varmen. Så hvis kvalitet og allsidighet er viktig for deg, kan Tana være et god alternativ.

Bokskonstruksjon I alle soveposer har vi benyttet en bokskonstruksjon tilpasset kroppen, og konstruksjonen består i hovedsak av fire stoffstykker som sys sammen for å lage en pose som består av overdel, underdel og to sidevegger. Fordelen med en slik konstruksjon er at den skaper en romsligere sovepose uten at den føles stor eller klumpete. Den sørger også for et jevnt luftlag rundt kroppen og et mindre innvendig luftvolum som må varmes opp. Finnes som både ettlags (Tana summer) og tolags isolasjon (Tana Spring , Tana Spring Wide og Tana Spring Lady).

Ett-lags isolasjon
Ett lag fiber gir lav vekt og komfort ved høye temperaturer.

To-lags isolasjon
To lag fiber for høyere varmeeffekt og isolasjonsevne. For å unngå kuldebroer har det ytterste laget med fiber ingen gjennomgående sømmer.