Materialer og detaljer

Når vi velger materialer i en sovepose er det ikke bare basert på utseende og hvor behagelig den er å ligge i, men også funksjonalitet.

Materialer

Innerstoff:
Meget høy slitestyrke kombinert med gode pusteegenskaper og fuktransporterende egenskaper gjør polyester til et veldig praktisk stoff, og vårt førstevalg til innerstoff i sovepose.

Ytterstoff nylon: 
Nylon er et sterkt og lett materiale som det er enkelt å ta vare på. Viktige egenskaper for ytterstoff i en sovepose. I tillegg har posene et solid anti-skli materiale under ryggpartiet og i fotenden som både reduserer slitasje fra friksjon og bidrar til at man ikke sklir av liggeunderlaget.

Fiber

Barents soveposer har resirkulert fiber isolasjon som varmer og materialer som skaper den perfekte rammen for en god natt søvn på tur. En bonus er at tester viser at den resirkulerte fiberen vi benytter også har en høyere varmeeffekt enn tradisjonell fiber.

Alle våre soveposer er isolert med Barents syntetisk fiber, fremstilt av 100% resirkulerte materialer, og som føles varm og myk som dun.