STINE CECILIE MIKALSEN

“Min idé er at vi mennesker ikke er skapt til å leve i det samfunnet vi har laget oss med forventinger, krav, press og stress. At hjernen ikke er ment til å prosessere alt vi opplever i løpet av en dag, i tillegg til å skulle bearbeider traumer. Dette har gjort at jeg fått en stor lidenskap til psykisk helse og natur de siste årene.”

Stine Cecilie bor i Hallingdal sammen med malamutene sine Frøya og Nanook. Hun er gift med en tålmodig mann som gir henne masse frihet til å reise på tur. Utover turlivet og instagram, jobber hun som freelance fotograf, markedsføring og som turguide. I tillegg studerer hun psykisk helsearbeid og villmarksterapi.

Friluftsliv har alltid vært en viktig del for henne opp igjennom årene. Hun har mange fine minner fra  oppveksten som hytteturer, søndagsturer, telt og fisketurer. Det er nok her interessen ble dyrket.

Stine Cecilie forteller at naturen har hjulpet henne ut av flere krisesituasjoner i livet. Hun er ganske sikker på at hun ikke hadde sittet her nå om det ikke hadde vært på grunn av alle turene hun har vært på. Det å være ute på tur – i ett med naturen. Gjerne over flere dager eller uker, det gir henne en enorm ro, det å finne tilbake til seg selv, og ikke minst all mestring man opplever der ute.

Når Stine Cecilie hørte at det var Helliksen som hadde startet Barents, tok hun raskt kontakt.

“De sitter på kunnskap og erfaringer som veldig få i Norge gjør. Barents har produkter som krysser av alle punktene på lista mi for kvalitetsutstyr. Sikkerhet og kvalitet er utrolig viktig når jeg er på langtur. Telt og tarp må tåle vind og vær, soveposen må holde meg varm. Jeg har allerede god erfaring med produktene fra Barents. Det jeg også setter utrolig pris på er servicen, skulle teltet gå i stykker stiller de opp med en gang og fikser på null komma niks!”

Tur-skryte liste
– Skrimfjella på tvers 2019
– 70 utenetter 2019
– Hedmarksvidda på langs 2020
– Femundsmarka på langs 2020
– Norge på langs 1300 av 3000km (pågående prosjekt)

Instagram: @stineogmalamutene