Hvem er vi?

Barents som region kan kanskje best beskrives som utilgjengelig, med tøft klima og variert natur. Midnattsol og nordlys. Skandinaviske fjellkjeder og arktisk tundra. Mer skog og naturressurser enn noen andre steder i Europa. Både til vanns og til lands. Navnet traff oss, og inspirerte oss. Fordi det representerer så mye av det vi må kjempe for å bevare. 

BARENTS produkter:

  1. Varer LENGE
  2. Er BRUKERVENNLIGE
  3. Er TIL Å STOLE PÅ
  4. Kan REPARERES

Over 150 års samlet erfaring med utvikling av høykvalitets fjelltelt ble satt i arbeid når vi jobbet frem Trollheimen, vår første telt-modell. Selv om våre ansatte har noen av verdens kanskje aller beste telt på merittlisten, ville vi tenke nytt. En av de mest ansvarlige tingene en merkevare kan gjøre er å lage produkter som varer lenge. Men det er ikke nok å «bare» velge bedre materialer. Like viktig som høy kvalitet på et produkt når det selges nytt – er muligheten for å reparere det. Materialer og andre elementer med lang levetid betyr lite hvis produktet er laget på en måte som gjør det krevende (i noen tilfeller umulig) å reparere. Så vi begynte i motsatt ende. Vi etablerte en service-og reparasjonsavdeling før vi hadde vårt første produkt, og begynte å stille spørsmål.

  • Hvilke reparasjoner gjøres oftest på et telt?
  • Hva er vanskelig å reparere?
  • Hva er de vanligste årsakene til klager og reklamasjoner?

Med svarene på dette begynte en grundig prosess for å designe oss ut av problemene. Et eksempel på dette er vårt «Open Air» ventilasjonssystem, med unike ventiler.

I tillegg til å vare så lenge som overhodet mulig, skal produktene våre være enkle å bruke. Funksjonelle løsninger skal gjøre alt fra oppsett til praktisk bruk i all salgs vær så lettvint som mulig. 

Målet vårt er å gi deg en best mulig natt på tur – og vi vet hva som kreves! 

Takk for tilliten, god tur!