KJELL B. JONSSON (FJELLBOMS)

Gleden andre har over å oppdage naturen og mestre nye utfordringer er den viktigste drivkraften for Kjell. Som profesjonell aktør setter han stor pris på samarbeidet med Barents Outdoor.
“I en snøstorm så er det ikke rom for dårlig utstyr og kunnskapsløshet!”

Kjell Bratteli Jonsson, bedre kjent som Fjellboms, jobber som instruktør, guide og foredragsholder. Gjennom firmaet Fjellboms arrangerer han en rekke kurs og turer over hele Norge. Brevandring, elvepackraft, havkajakk, ekspedisjonskurs, turmatkurs, skredkurs, fjelløpeturer og sertifisering av turledere er bare noe av det Fjellboms tilbyr. I tillegg til kona Maria, er det en rekke andre svært erfarne og høyt sertifisert instruktører tilknyttet firmaet.

 For Kjell dreier både jobb og fritid seg om friluftsliv, og han har vært instruktør i en rekke disipliner helt siden han var ung. Etter en lang karriere i Forsvaret bestemte han seg i 2015 for å satse på det han liker best av alt; være ute i naturen og dele sine naturopplevelser og kunnskap med andre.

 “Jeg holder mange kurs under krevende værmessige forhold. For meg er det ikke noe alternativ til å bruke det aller beste av utstyr. Jeg vet at jeg kan stole på produktene fra Barents Outdoor. Og det mest inspirerende med å samarbeide med dem er at de er så innovative og lytter til alle de behov og erfaringer jeg har. De er like ivrige som meg til alltid å forbedre seg!”

​Det aller viktigste for Kjell på tur er kos. Han er derfor lidenskapelig opptatt av å lage god mat, ta seg tid til å nyte utsikten og se det vakre i de små tingene. Men han liker også å pushe seg til det ytterste, og gir også deg en utfordring hvis du ønsker.

Instagram: Fjellboms
Nettside: www.Fjellboms.no