DAN F. SKOVLI

Dan sine turer er alt fra fisketurer i nærområdet, til heftige fjellturer ute på Senja og i Lofoten. Han bruker naturen som terapi.

Dan F. Skovli bor i vakre Burfjord i Nord-Troms. Han er opprinnelig fra Oslo, men flyttet til Nord-Norge da han var 10år. Jobbet tidligere med lakseoppdrett, men ble utsatt for en yrkesskade. Det var bare flaks at han overlevde da han ble dratt ned i havet alene fra forflåta i dårlig vær. Etter mange år med utfordringer fant han terapi i naturen. Dan pakker gladelig sekken og drar på tur, da suger han til seg alle de gode opplevelsene naturen har å by på. Dan trives helt klart best ute og er ikke skapt for å sitte i ro, så da blir det mange turer på han og hunden Felix. Han er også en ekte toppturentusiast om vinteren og står på randonee-ski.

 

“En vakker dag kom det en DM på Instagram fra Barents Outdoor, jeg ble virkelig glad og stolt da de spurte om jeg kunne tenke meg å bli ambassadør. Dette passet meg perfekt, siden jeg ofte går på høye og bratte fjellturer der vekt og kvalitet er viktig”.

 

Foto er også en hobby Dan har, hans fotointeresse tok av da han vant National Geographic sin nordiske fotokonkurranse i 2015. På teltturer kombinerer han foto og friluftsliv, og etter en lang dag i fjellet setter han på lydbok og kryper ned i en varm og god sovepose. Da kobler han helt ut.

Instagram: @danskovli