UT igjen

Vi ønsker å bidra til å holde utstyr i bruk så lenge som mulig, uavhengig av merket og hvor produktet er kjøpt. Derfor har vi lansert gjenbrukskonseptet UT igjen. Her settes verdifull kompetanse og erfaring i sving for å se over, reparere og klargjøre brukte produkter til nye eiere.

Som de første i bransjen garanterer vi for kvalitet og tilstand på brukte produkter.

Vi mener brukt utstyr skal selges med en beskrivelse av tilstanden dette produktet har akkurat nå – ikke hva den var når det var ny. Vårt ønske er å gjøre det enklere, bedre og ikke minst tryggere for folk å kjøpe brukt. Derfor er vi her for alle som ønsker å kjøpe brukt på en trygg måte!

Kategorisering av brukte produkter

Alle brukte telt som selges gjennom UT igjen kommer med «sertifisert service» dokumentasjon. Når vi har sett over, testet og eventuelt reparert produktet, legges det ut for salg. Da kategoriseres de etter tre nivåer ut ifra hvilken tilstand varen er i, slik at kunden får full oversikt.

Hvorfor selger vi brukte produkter?

Hvert år går store mengder utstyr tapt fordi det ikke repareres og gjenbrukes. Vi har tro på at mye av det som kastes i dag fortsatt kan brukes i mange tiår til, med litt hjelp fra oss. Slik ønsker UTigjen å bidra til at brukt turutstyr kan gjenbrukes igjen og igjen, og gi mange flotte turopplevelser med nye eiere.

Les mer hva vi gjør i UTigjen her. 

For bedrifter

Har du en butikk eller merkevare som ønsker å håndtere reklamasjoner på en bedre måte? Eller ønsker dere å komme i gang med bruktsalg? Eller hva med utleie? Da har vi løsninger som kan hjelpe dere! 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat her.