Prislapp for biene. Når du kjøper et produkt fra oss, er prislappen som følger med en lapp som du kan plante for biene. Den inneholder blomsterfrø som er populære for biene.

HANG-TAG FOR BIENE

Hang-tag for biene

Hang-tag´en vår er laget av resirkulert papir og frø av sommerblomster. Så når den har gjort jobben i butikk kan den plantes og bli til nydelige, bie-vennlige sommerblomster som både du og biene kan nyte hele sommeren.

Slik planter du:

Alt du trenger å gjøre er å ta lappen av produktet, og legge den i jord. Deretter er det viktig å vanne jorden ofte så det ikke tørker ut, helt frem til det begynner å spire – og en mix av sommerblomster vokser frem. Tråden vi bruker er av hemp, så den kan også legges i jorda sammen med hang-tag´en.

Steg for steg

  1. Finn et lyst og lunt sted for planten (inne om det er kaldt ute).
  2. Plant hele prislappen i jord og vann over (det eneste du må ta vekk er den lille klistremerket med strekkode, den skal i restavfall).
  3. Vann ofte, slik at det ikke tørker ut.
  4. Se det spire og gro!
  5. Sett utendørs når det er stabilt over 5 varmegrader ute.
  6. Nyt hele sommeren

Vår start

Litt og litt kan vi alle gjøre noe for å redusere vårt fotavtrykk. Vi i Barnets Outdoor ønsker å ta ansvar, og vi er opptatt av at både de store og må tingene er viktig for å bidra til et grønnere samfunn. Prislappen er et av våre «små» bidrag for å redusere avfall og for å hjelpe biene.

Vi vil alltid jobbe for å bli bedre i alt vi gjør, både på de små og de store tingene.