André Pedersen

André sin lidenskap for naturen og villmarkslivet handler om eventyr og utforske nye områder, oppleve ville elver, vidder, topper, fjell og skog. Det handler om å finne de urørte områdene og at det faktisk er store områder i Norge man kan gå i dagevis uten å møte folk.

André Pedersen kommer fra Kongsberg, men er bosatt i Tønsberg. Han er gift, har to barn på 12 og 16 år og jobber som salgssjef.

Som ungdom var André mye på turer gjennom speideren og i fjellene rundt Kongsberg med familien.

Da han ble pappa første gang i 2006 tok friluftslivet helt av. Da var de ute på turer i skog og fjell hele tiden, hver helg og stadig på litt lengre turer i fjellet.  Siden da har det blitt mer av slike turer året rundt, enten med familien, kamerater eller alene.

André liker å inspirere andre til å være i villmarka, våkne opp tidlig ved et vann for å fiske, lage seg frokost og gå turer fra teltet. Det å oppleve å ta av seg kaldt og vått tøy i teltet, få på noe tørt, få varmen i seg med en kaffekopp eller te.  Kjenne på den gleden å lese en bok og gjøre seg klar for neste dag, det er friluftsliv for André. Helst over flere dager.

Dette med utstyr syntes han er spennende, det handler om riktig utstyr etter behov. André sine behov for høy kvalitet har økt med årene.

Det å ha utstyr som er praktisk og har den kvaliteten han forventer for sine turer, dette handler mye om kunnskap og kompetanse for ulikt utstyr samt hva ulike turer kan kreve av utstyret.

«Hvilket navn som står på utstyret er ikke så viktig, det som er viktig er folkene bak, hvordan er service og kvalitet? Hvordan tenker de som designer utstyret og hvordan blir man mottatt når noe går galt»

André synes det er fint å kunne bidra med å teste utstyr og telt fra Barents Outdoor. Han svarer alltid godt på spørsmål om utstyr, og alle hans svar er basert på egen erfaring med utstyr.

André inviterer også stadig til felles turer gjennom folk han treffer eller gjennom SoMe. Så langt har det vært et tyvetalls mennesker som har blitt kjent gjennom turer og som inviterer flere med til de neste turene. Han synes det er fint å bidra til at andre kommer seg ut på store eller mindre eventyr.

Instagram: fjellmann77

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCu1J46rly6Na1p9vo9W6SZg