VI KJØPER DITT BRUKTE TELT

Få inntil 8000k for ditt brukte telt!

Det beste vi kan gjøre for planeten er å redusere forbruk og få mer ut av det utstyret vi allerede eier. Men vi vet av erfaring at bruken av telt kan endre seg over tid. Det teltet du kjøpte for to år siden passer kanskje ikke det behovet du har i dag. Så isteden for å fylle opp boden med utstyr som ikke brukes, kan det byttes inn i noe som vil bli brukt mye. Og noen andre kan få glede av ditt brukte utstyr.

Slik fungerer det

Vi tar imot brukte telt i god kvalitet som fungerer bra og har en akseptabel tilstand. I retur får du en personlig rabattkode som kan brukes på www.barentsoutdoor.no.

*Rabatten gjelder ikke for brukte telt eller telt med allerede rabatterte priser.

Fyll ut skjemaet:


Hva nå?

Vår service-avdeling går igjennom informasjonen som er sendt inn, og du hører raskt fra oss med et tilbud*. Normalt innen neste virkedag. Hvis du aksepterer tilbudet, sender du teltet til oss og mottar den personlige koden i retur.

*Tilbudet gis med forbehold om at informasjonen som sendes inn er riktig.

 

Hvilke telt kan byttes inn?

Vi tar per nå kun inn telt fra følgende de merkene du kan velge mellom i skjemaet.

Hvor mye kan jeg få for teltet mitt?

Vi betaler fra 1000kr til 8000kr for ditt brukte telt. Akkurat hvor mye du får avhenger av merke, modell, nypris, grad av bruk/slitasje og om det har feil/ mangler eller trenger reparasjon for å kunne selges videre.

 

Hvorfor er brukt utstyr viktig?

  1. Ved å holde utstyret vårt i bruk bare 9 mnd ekstra, reduserer vi kombinasjonen av karbon, vann og avfalls – fotavtrykket til det produktet med 20-30%
  2. Ved å kjøpe brukt forlenger vi produktets levetid med ca. 2 år, som igjen reduserer både forbruk av nye materialer og avfall.
  3. Heldigvis er telt et produkt som alle ansvarlige leverandører har fokus på at skal vare så lenge som mulig. Det betyr ofte lenger enn du trenger det, eller vil ha det. Ved å bytte det inn i et som passer ditt behov bedre, vil du også bidra til at en ny eier får tilgang til et telt av god kvalitet med en lavere inngangsbillett.