Camp Villmark

24.-26. mars

24. – 26. mars arrangeres Camp Villmark på NOVA Spektrum i Lillestrøm.

Vi stiller opp med en 160 m2 teltutstilling hvor du vil få muligheten til å se alle våre telt.

På Camp Villmark i år dobler vi størrelsen på teltutstillingen, og ser frem til å vise frem både det vi har – og spennende nyheter som kommer denne sesongen. En av dem et helt nytt og unikt teltkonsept som ikke fins på markedet i dag.

Vi har selvfølgelig også egen reparasjonsstand med Utigjen vegg-i-vegg hvor vi reparerer ulike produkter, slik som telt, soveposer, turklær- og utstyr, uavhengig av merkevare og hvor produktet er kjøpt. Har du turutstyr som trenger å bli reparert må du gjerne ta det med til Camp Villmark for å få det fikset. Reparasjons-avdelingen står klar under hele messen for å ta deg imot. Har du noe turutstyr du er usikker på om vi får til å reparere, slå på tråden eller send oss en DM på Instagram (@Barentsoutdoor), så vil vi hjelpe deg!

Camp Villmark er Norges største møteplass for deg som er glad i friluftsliv, jakt og fiske. Her vil du få muligheten til å møte andre friluftsentusiaster og delta på foredrag. Håper å se deg på messa! Vil du vite mer om Camp Villmark eller kjøpe billetter for å delta, kan du ta en titt på deres nettsider.