Camp Villmark 2022

29. april – 1. mai

Endelig kan vi møtes igjen for å prate om det vi liker aller best, nemlig telt og friluftsliv! 

Fra 29. april til 1. mai arrangeres Camp Villmark på NOVA Spektrum i Lillestrøm. Vi stiller opp med en 90 m2 teltutstilling hvor du vil få muligheten til å se alle våre telt og soveposer. Vi har nemlig mange spennende nyheter som vi tror du vil like.

I tillegg vil UTigjen ha en egen stand hvor vi reparerer ulike produkter, slik som telt, soveposer, turklær- og utstyr, uavhengig av merkevare og hvor produktet er kjøpt. Har du turutstyr som trenger å bli reparert må du gjerne ta det med til Camp Villmark for å få det fikset. Reparasjonsavdelingen står klar under hele messen for å ta deg imot.

Vi tror at mye av det som kastes i dag, fortsatt kan brukes i mange tiår til, med litt hjelp fra oss. Har du noe turutstyr du er usikker på om vi får til å reparere, slå på tråden eller send oss en DM på Instagram (@Barentsoutdoor), så vil vi hjelpe deg!

Vi blir messenaboer med både Turistforeningen, Pinsj og Podkasten Uteliv.
Håper å se deg på messen!

Ikke vært på Camp Villmark tidligere?

Camp Villmark er Norges største møteplass for deg som er glad i friluftsliv, jakt og fiske. Her vil du få muligheten til å møte andre friluftsentusiaster og delta på foredrag med blant annet Lars Monsen, Johanne Refseth og Aleksander Gamme. Du vil også få muligheten til å teste nye og spennende frilufts-produkter.

Vil du vite mer om Camp Villmark eller kjøpe billetter for å delta, kan du ta en titt på deres nettsider.

Camp Villmark