Åpen dag 11.juni

2022

Lørdag 11.juni

Lørdag 11.juni fra fra kl.1000-1500 åpner vi dørene (og det store området rundt bygget vårt) på Melhus, og inviterer til åpen dag.

Vi vil ha en stor utendørs teltutstilling der vi viser frem alle våre telt. Det vil være mulig å gjøre et kupp på prototyper og utstillingsmodeller. 

Vi har også mange brukte telt og lavvoer, soveposer og diverse tilbehør – så denne dagen er det mulig å finne det perfekte brukte utstyret.

Systua er åpen og tilbyr gratis reparasjoner gjennom hele dagen. Vi kan reparere telt, soveposer, ryggsekker og turklær.

Dette er dagen for årets beste tilbud både for deg som trenger nytt telt, brukt telt – eller trenger å reparere det du allerede har. Produktutviklere og andre ansatte vil være tilstede for spørsmål, råd og anbefalinger for valg av rett produkt til ditt behov.

Vi jobber også med litt andre planer for dagen, så det skal bli spennende å komme også for deg som ikke skal kjøpe eller reparere noe. En dag for friluftsfolk skal det bli!

Så følg med: vi kommer snart med mer info

Link til arrangementet på Facebook finner du HER. Meld deg gjerne på. Kanskje du kjenner fler som kan være interessert? Da blir vi veldig glad hvis du inviterer dem.

Håper vi sees på Melhus!

Ikke vært hos oss før?

Her finner du oss:

123movies