Åpen dag – VINTERTUR

Lørdag 24.september 2022

Vinteren nærmer seg med stormskritt. Vi vet det betyr en årstid med færre turer for flere, men vi vet også at det er mange som veldig gjerne skulle vært mer på vintertur. Men dørterskelen er litt høyere, og selv aktive turfolk blir usikre på egne ferdigheter. Det vil gjøre noe med!

Så lørdag 24.september fra 10-15 åpner vi dørene hos oss på Melhus, sammen med samarbeidspartnere og ambassadører. Alle stiller opp fordi de vil gi DEG en god inngang til vinterturene som kommer.

Sammen med Fri & Vill blir det «mini-kurs» gjennom dagen med tema som bekledning på vintertur, pakking av pulk (+ ulike pulker, drag, bedding mm.), innredning av telt, kart & kompass, oppsett av telt og mat & ernæring. Vi skal gjøre vårt beste for at dette også LIVE-streames så flest mulig kan få glede av det selv om man ikke er til stede.

Vi kommer tilbake snart med tidspunkt for de ulike temaene, og flere spennende ting kan dukke opp i dagene fremover, så følg med!

Det blir i tillegg selvfølgelig stor teltutstilling både ute og inne, og muligheter for å gjøre et godt kjøp på både utstillingsmodeller og brukte telt. I tillegg til oss i Barents, er flere av ambassadørene våre er til stede for å gi gode råd om valg av telt. Systua er som alltid åpen for utstyr som trenger en reparasjon. Det blir enkelt og gratis matservering.

Vi gleder oss – og håper å se deg!!

Link til arrangementet på Facebook finner du HER. Meld deg gjerne på. Kanskje du kjenner fler som kan være interessert? Da blir vi veldig glad hvis du inviterer dem.

Håper vi sees på Melhus!

Ikke vært hos oss før?

Her finner du oss:

123movies